Werkmogelijkheden


“De Kaag”is een divers bedrijf waarin watersport de hoofdmoot is. Zowel in die tak als bij vele andere facetten zijn er diverse werkmogelijkheden. Denk bijvoorbeeld aan de kok, het huishoudelijk personeel en de technische dienst.

Werkmogelijkheden op het water

Zomervakantie

Gedurende de hele mei-, zomer-, en herfstvakantie komen er kinderen een hele week zeilen of surfen op zeilschool “De Kaag” Tijdens deze weken geef je als instructeur de hele week les dat is voor de instructeur van zaterdag 12.00 tot zaterdag 12.00 uur.

Weekenden en Avonden

In de weekenden en avonden zijn er gedurende het hele vaarseizoen van april tot en met oktober zeillessen. Deze lessen zijn voornamelijk in de kielboot en voor volwassenen.

Voor- en najaar

Gedurende het voor- en najaar zijn er doordeweeks veel scholen die voor een werkweek op het water komen in de leeftijd 10 tot 25 jaar. Daarnaast zijn er vaak in de middagen personeelsuitjes die een wedstrijd gaan zeilen of een gevarieerd watersportprogramma doen.

Werkmogelijkheden op de wal

Voornamelijk gedurende het seizoen zijn wij vaak opzoek naar huishoudelijke krachten. Wil je meer weten over deze vacature? stuur ons een mail!

Gezocht: enthousiaste stagair aan bv de filmacademie

Gezocht enthousiaste entertainers